Vrouw redt baby uit grond – 20 jaar later staat haar wereld op zijn kop


 

Matthew Whitaker heeft ongelooflijk veel geluk dat hij vandaag nog leeft, en hij heeft dat allemaal te danken aan de acties van Azita Milanian, die hem twintig jaar geleden in de bossen ontdekte. ((lees verhaal verhaal tot het einde!))

Dit was een buitengewoon gelukkige gebeurtenis voor Matthew Whitaker, en hij heeft het allemaal te danken aan Azita Milanian.


Nu zijn Matthew en Azita eindelijk herenigd in een emotionele ontmoeting op Air met Ryan Seacrest, de eerste keer dat ze elkaar sinds die trieste dag hebben gezien.

Het is de eerste keer dat ze elkaar zien sinds de tragische gebeurtenis. Azita zei tegen Matthew: “Ik kijk er al twintig jaar naar uit om je te zien.”

“Je bent precies zoals ik me je voorstelde te zijn. Ik had gelijk over alles, zelfs je maat. Ik ben dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen omdat je er een grote invloed op had. Ik twijfelde er niet aan dat we elkaar nog een keer zouden kruisen.

De dag dat ik hem ontmoette, was de dag dat mijn geloof werd versterkt. Er is een reden waarom God ons allemaal bij elkaar heeft gebracht.


In het jaar 1998 ontdekte Azita Matthew toen ze aan het rennen was op een wandelroute in Altadena, Californië.

Hij lag met zijn gezicht in de grond.

Een van Azita’s honden was degene die haar erop wees dat Matthew’s voeten boven de grond uitstaken.

Gedurende die tijd zei ze in een interview dat destijds: “Hij ging voor iets en ik geloofde dat het een dier was.”

“Toen ik verder in de aarde groef, realiseerde ik me eindelijk dat ik naar een kind keek.”

‘Er was een baby gewikkeld in een blauwe handdoek en er was een blauwe handdoek.’


Ze probeerde 112 te bellen, maar dat lukte niet, dus signaleerde ze een passerende bestuurder en legde het probleem aan hen uit. Terwijl Azita bij Matthew achterbleef en hem troostte en opruimde, ging de chauffeur naar een politiebureau.

Azita zei: ‘Hij greep mijn pols en toen stopte hij met huilen.’

“Het was een buitengewoon ontroerende ervaring. Wie zou bij zijn volle verstand een ander mens zoiets aandoen?

Ongelooflijk, Matthew was in staat om te leven, en hij werd uiteindelijk geadopteerd.

Azita heeft hem nooit meer ontmoet, en noch zijn moeder, noch de persoon die hem in de steek had gelaten, konden ooit worden gelokaliseerd.

Pas de laatste tijd hoorde Matthew over de buitengewone tweede kans die hij in het leven heeft gekregen.

Terwijl mijn peettante en ik aan het rijden waren, vroeg ze me: “Heeft iemand je ooit het echte verhaal verteld over hoe je werd gevonden?”

“En ik had zoiets van, ‘Nee’, en ze zei: ‘De legende heeft het…’ en toen vertelde ze me het verhaal en ik was gewoon onder de indruk, en toen ging ik naar huis en deed onderzoek, en toen begon ik iedereen vertellen omdat ik me zo geweldig voelde dat ik het onmogelijke heb overleefd”, zei hij.

Azita zal eindelijk haar ambitie kunnen waarmaken en heeft plannen om in contact te blijven met haar nieuwe vriend.

Ze belde al die jaren geleden voor het eerst, maar toen werd haar verteld dat hij al geadopteerd was en dat ze hem niet meer zou mogen zien.

Volgens wat Azita deelde met de LA Times: “Het was de meest irritante ervaring.” “Ik hoopte dat hij me zou vinden, op dezelfde manier waarop we elkaar die dag ontdekten”, zei ze. “Het was dezelfde manier waarop we elkaar vonden.”

En nu, eindelijk, heeft hij haar opgespoord.

Je kunt het verloop van het verhaal volgen door hieronder naar beneden te scrollen, waarna je de bewegende film zelf kunt bekijken.

Laat hieronder een reactie achter en vertel ons wat je ervan vindt!

Dit dit artikel met vrienden en familie op Facebook of Whatsapp

Recent Posts