Duurzaam driehoekig huisje van 40 m² – gebouwd met hergebruikte materialen, heeft moderne binnenkant 🏡💖


Tip van Spectrum: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd. Mocht je toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

SCROLL GELIJK NAAR VIDEO

Het leven in de stad wordt steeds duurder.

Dit komt doordat er mensen van buitenaf graag in de stad willen wonen en dus worden de huizen daar steeds schaarser.

Dit betekent automatisch dat de huizen daar ook duurder worden.

huisje
© NEVER TOO SMALL / YouTube Beeldopname

Een hoop mensen willen erg graag in de stad wonen en dus hebben ze het ervoor over om relatief veel geld te betalen voor een huis, vaak zijn de huizen in de stad niet eens zo groot.

Ook zijn er een aantal mensen die het belachelijk vinden dat de prijzen in de stad zo omhoog zijn gegaan en dus zijn zij opzoek naar alternatieven.

Echter is het lastig om de stap te maken om te verhuizen want vaak woon je in een stad al met veel vrienden en familie in de buurt, het is lastig om hen allemaal achter te laten.

Er zijn toch een aantal mensen die deze stap durven te maken.

duurzaam huisje
© NEVER TOO SMALL / YouTube Beeldopname

Deze mensen verhuizen naar rustigere plekken waar het leven ook nog eens een stuk goedkoper is.

Deze mensen hoeven niet per se in een drukke stad te leven en houden stiekem wel van de rust.

De man in deze video is iemand die wel van de rust houdt en niet in de drukke stad hoefde te wonen.

Hij besloot daarom om een kleine hut te bouwen midden in de natuur.

De hut is slechts veertig vierkante meter maar toch oogt het huisje vrij groot.

De man wilde een relatief klein huis maar hij wilde wel goed gebruik maken van de ruimte.

Hij wist dan ook dat hij een architect nodig had, zelf was hij niet in staat om zo een mooie hut te ontwerpen.

duurzaam huisje
© NEVER TOO SMALL / YouTube Beeldopname

De architect heeft een hut ontworpen die van alle gemakken is voorzien en de hut ziet er ook nog een erg modern uit.

De architect heeft er bewust voor gekozen om geen deuren in de hut te plaatsen.

Alleen bij het toilet is een deur geplaatst.

Doordat er slechts één deur in de hut ziet oogt de hut erg ruim.



Deel de onderstaande beelden na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Recent Posts